Nieuws

Nieuwe website, nieuwe huisstijl & nieuwe diensten

[vc_row][vc_column][vc_column_text text_larger=”no”]Zoals u kunt zien is onze nieuwe website live gegaan, echter in de komende tijd zullen wij achter de schermen blijven werken aan nieuwe onderdelen en mogelijkheden via deze website.
Vanaf nu is het mogelijk een deel van onze producten en diensten via deze website van ons af te nemen, mede omdat wij (vanwege het CoVid virus) onze fysieke contact momenten willen beperken tot een minimum om ons personeel te kunnen beschermen.
Echter is het nog niet mogelijk om alle diensten & producten online af te nemen, zeker voor diensten & producten met veel variabelen vragen wij u om (op afstand) contact met ons op te nemen per mail, Telegram of per telefoon.

Nieuwe huisstijl

In de tijd dat wij aan de website hebben gewerkt, zijn wij ook aan de slag gegaan met ons logo & huisstijl. En deze is uiteraard ook doorgevoerd in onze website.

Nieuw telefoonnummer

Helaas hebben wij moeten kiezen voor een nieuw telefoonnummer, ons oude nummer is voorheen (voor wij deze hadden) in gebruik geweest bij een dubieus bedrijf, omdat wij vaak over hun (illegale) activiteiten benaderd werden en dit niet op een andere wijze konden ondervangen hebben wij besloten tot het nemen van een nieuw telefoonnummer.
Vanaf heden is ons nieuwe nummer: 020 894 2526, wij zijn nog wel bereikbaar op de tijden die voorheen al van kracht waren (van 12:00 uur tot 18:00 uur).

Nieuwe diensten

Met de komst van deze nieuwe website hebben wij een paar nieuwe diensten toegevoegd.
Naast de website & webshop development en de Google Services die wij al aanboden, hebben wij nu de volgende diensten erbij;

In de nabije toekomst zullen wij meer diensten gaan toevoegen, hou de website in de gaten.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *