[vc_section][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css_animation=”rotateInDownLeft” text_larger=”no”]Het is tegenwoordig een must voor bedrijven om een online aanwezigheid te hebben, hiervoor zijn er verschillende mogelijkheden beschikbaar van budget tot premium gebouwde websites.
Ook zijn er verschillende diensten te vinden welke helpen bij het bouwen van een website of webshop zonder dat er eerdere kennis nodig is, dit soort diensten kunnen wel helpen maar u moet zich afvragen of het uw bedrijf echt helpt of zal het eerder schade toebrengen?
Ons antwoord is; “Als u een bedrijf professioneel runt, waarom dan een website die amateuristisch is? ”

Bij Nefesh International hebben wij jarenlange ervaring in het bouwen van websites, al sinds de jaren ’90 doet ons personeel dit wij weten dus wat wij doen en hoe wij het gestelde doel kunnen bereiken. Voor onze en uw gemak hebben wij onze website kosten gestandaardiseerd. Terwijl wij wel maatwerk opties blijven bieden om te voldoen aan uw wensen.
Met ons standaard dienstenpakket hebben wij het mogelijk gemaakt om u een premium gebouwde website te leveren, voor een budget prijs en levertijd![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1873″ img_size=”full” alignment=”center” css_animation=”rotateInDownRight” parallax_scroll=”no”][/vc_column][/vc_row][/vc_section][vc_section full_width=”stretch_row” full_height=”yes” css=”.vc_custom_1564698852667{margin-top: -40px !important;background-image: url(http://www.nefeshinternational.com/wp-content/uploads/2019/08/website-design-background.jpg?id=2072) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}” mobile_bg_img_hidden=”no” woodmart_parallax=”0″ woodmart_gradient_switch=”no” woodmart_disable_overflow=”0″][vc_row mobile_bg_img_hidden=”no” woodmart_parallax=”0″ woodmart_gradient_switch=”no” row_reverse_mobile=”1″ row_reverse_tablet=”0″ woodmart_disable_overflow=”0″][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space height=”300px” woodmart_hide_large=”0″ woodmart_hide_medium=”0″ woodmart_hide_small=”0″ woodmart_hide_extra_small=”1″][vc_tta_accordion style=”outline” color=”white” active_section=”18544554″ collapsible_all=”true” title=”Extra uitleg” el_class=”collapse-title”][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-link” add_icon=”true” title=”Domeinnaam” tab_id=”domeinnaam0de1-f1a7″][vc_column_text text_larger=”no” el_class=”text”]Een domeinnaam is het meest belangrijke gedeelte van een website, zonder domeinnaam is er geen website. Een domeinnaam is het adres van uw website, zonder adres is het lastig om gevonden te worden…

Bedenk van tevoren goed wat voor een domeinnaam uw wilt, moet het eindigen op .nl of .com? Dit heet de TLD van een domeinnaam, tegenwoordig is er een keur aan nieuwe TLD’s beschikbaar om uit te kiezen zoals bijvoorbeeld .Amsterdam. Klik op onderstaande knop om de TLD’s te zien die wij aanbieden.

Om een goede keuze hierin te maken is het goed om al te weten wie de voornaamste bezoeker van uw site zal gaan worden, voor Nederlanders kiest u het beste een .nl domeinnaam terwijl u voor internationale klanten beter voor een .com of .eu domeinnaam gaat.

Komt u er niet uit? Neem dan even contactmet ons op, met onze ervaring kunnen wij u prima adviseren in uw keuze.[/vc_column_text]

[vc_column_text text_larger=”no”][vc_row][vc_column]

Uitgebreidere informatie domeinnamen

[vc_column_text woodmart_color_scheme="dark" text_larger="no" el_class="sidetext"]Het is belangrijk om de volgende punten in acht te houden bij het kiezen van een domeinnaam;
 • Zorg dat de bedrijfsnaam ook in de domeinnaam voorkomt
 • Wat de geografische doelgroep van de website is, .nl, .eu of toch .com?
 • Maak de domeinnaam niet te lang en te ingewikkeld, hoe minder hoe beter Domeinnamen met 3 of 4 tekens zijn het beste, alleen zijn meeste al wel bezet.
 • Gebruik niet zomaar de afkorting van uw bedrijf, tenzij uw (toekomstige) klanten u al onder die afkorting kennen. Zoals bijvoorbeeld www.ah.nl voor Albert Heijn
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_column_text]
[vc_column_text woodmart_color_scheme=”dark” text_larger=”no” css=”.vc_custom_1564758908178{margin-top: 10px !important;}”][vc_row][vc_column][vc_column_text woodmart_color_scheme="dark" text_larger="no" el_class="sidetext"]

Overzicht van beschikbare TLD's

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW

[/vc_column_text][vc_row_inner equal_height="yes" row_reverse_mobile="0" row_reverse_tablet="0"][vc_column_inner width="2/4"]

Beschikbare TLD extensie's

[vc_column_text text_larger="no"]

.nl

.com

.eu

.be

.de

.nu

.net

.org

.info

.biz

.amsterdam

.online

.work

.store

.site

.tech

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4"]

Prijs 1e jaar

[vc_column_text text_larger="no"]

3,5

9

5

5

8,5

14

11

13

13

13

31

2

9

46

2

37

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4"]

Prijs verlenging per jaar

[vc_column_text text_larger="no"]

4

12

7

6

11

16

15

15

15

15

34

34

12

49

27

43

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][/vc_column_text]
[/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-file-text-o” add_icon=”true” title=”Pagina’s” tab_id=”paginas0de1-f1a7″][vc_column_text text_larger=”no” el_class=”text”]Een goede website bevat goede pagina’s, het lijkt misschien erg simpel gewoon een tekst typen en uploaden toch?
Dat is zeker ook een optie, echter een website is een digitaal iets. Met (digitale) zoekmachines, welke niet op dezelfde manier lezen zoals een mens doet.
Zoekmachines maken gebruik van een algoritme om pagina’s op te nemen in hun database (indexeren), het helpt dus enorm om teksten “search engine friendly” te maken omdat een website dan sneller en beter gevonden wordt door zoekmachines.
Dit heet “Search Engine Optimization” of SEO.

Een basis website bevat standaard 3 pagina’s, zoals een startpagina, diensten/producten pagina en een contactpagina. De basis die u nodig heeft voor een goede website.
U bent zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van de teksten op de pagina’s, wij passen teksten alleen aan zodat ze binnen de pagina passen. De teksten worden standaard niet gecontroleerd door ons op SEO, tegen meerkosten is dit wel een mogelijkheid evenals het volledig schrijven van teksten voor uw website.

Een extra pagina kost € 75,- per stuk, ongeacht de grote van de pagina/tekst.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-expeditedssl” add_icon=”true” title=”SSL Certificaat” tab_id=”ssl0de1-f1a7″][vc_column_text text_larger=”no” el_class=”text”]Een SSL certificaat zorgt voor extra beveiliging op uw website, het versleuteld de data die verzonden en ontvangen wordt. Dit zorgt er voor dat de data verzonden en ontvangen niet leesbaar is voor anderen.

Er zijn verschillende soorten SSL certificaten beschikbaar, van verschillende leveranciers en met verschillende beveiliging niveau’s.

 • Domein Validatie (DV)
  Dit bevestigd enkel dat u de eigenaar bent van het domein, verdere gegevens zijn niet gecontroleerd.
  Geldig voor 1 domeinnaam, zonder subdomeinen.
 • Domein Validatie wildcard (DV +)
  Gelijk aan DV echter met alle subdomeinen inbegrepen, een subdomein is zoals ‘ www.subdomein.domeinnaam.nl ‘.
 • Uitgebreide Validatie (EV)
  Deze SSL certificaten zijn het meeste bekend van de bank, naast het groene slotje is ook uw bedrijfsnaam zichtbaar.
  Deze certificaten zijn standaard zonder wildcard, maar zijn ook beschikbaar met wildcard voor subdomeinen.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-server” add_icon=”true” title=”Hosting” tab_id=”hosting0de1-f1a7″][vc_column_text text_larger=”no” el_class=”text”]Als u nog nooit heeft gehoord van Hosting, dan heeft u waarschijnlijk wel eens gehoord van servers. Het is beide hetzelfde, een server is in uw eigen beheer en hosting is een server “gehost” door een derde partij.
De hosting is het brein van uw website, alle pagina’s en scripts zijn hier opgeslagen en worden aangeroepen zodra iemand uw domeinnaam bezoekt.

2 belangrijke dingen over hosting zijn; bandbreedte en vrije schrijfruimte.
Hoe meer bandbreedte, hoe meer bezoekers tegelijk op uw website kunnen zijn. Hoe groter de vrije schrijfruimte is, hoe meer bestanden u kunt uploaden.

De hosting die wij aanbieden zijn Nederlandse servers, op verzoek zijn er servers beschikbaar in Amerika, België, Canada & Duitsland. Wij adviseren om alleen te kiezen voor Amerika & Canada als uw geografische doelgroep zich daar bevind, anders zou uw website onnodig traag kunnen reageren in Nederland of andere Europese landen.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-at” add_icon=”true” title=”E-mailadressen” tab_id=”email0de1-f1a7″][vc_column_text text_larger=”no” el_class=”text”]Een e-mailadres met uw bedrijfsnaam achter de ‘ @ ‘ is erg professioneel, zeker in vergelijking met, bijvoorbeeld, een @gmail of @microsoft/live e-mailadres.
Onderzoeken tonen keer op keer aan dat bedrijven klanten kwijt raken als ze een Gmail of Live e-mailadres professioneel gebruiken.
Daarbij is het ook zo dat oplichters vaak gebruik maken van deze e-mailadressen om zich uit te geven als uw bedrijf, kans is dus dat u als niet betrouwbaar geacht wordt met een dergelijk e-mailadres.[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][vc_column width=”2/3″]

Basis website

[vc_column_text woodmart_color_scheme=”light” text_larger=”yes” el_class=”text”]De ontwikkeling van een website kan een dure opdracht zijn, er gaat een hoop werk en tijd in een website zitten wat de prijs aanzienlijk opvoert.
Voor bedrijven die opzoek zijn naar website om meer klanten aan te trekken en/of ” eindelijk met de tijd willen meegaan ” een goedkope maar professionele optie samengesteld. Met alles om de komende 2 jaar er niet naar hoeven om te kijken, zonder extra kosten als er niets veranderd hoeft te worden in die tijd. Erop gericht om uw klanten te informeren over alles wat uw bedrijf te bieden heeft en klanten naar opzoek zijn, u kunt zelf updates plaatsen met het laatste nieuws of aanbiedingen.

U krijgt een simpele maar mooie en professioneel gebouwde website, aangepast naar uw bedrijf.
De domeinnaam is voor 2 jaar geregistreerd en u kunt tot 5 e-mailadressen met uw eigen domeinnaam aanmaken.
Voor een veiligere website die voldoet aan de AVG eisen is een SSL certificaat inbegrepen, dit versleuteld de verzonden en ontvangen data.

Een basis website van Nefesh International bevat het volgende;

 • Een professionele .nl of .eu domeinnaam voor 2 jaar
 • 4 Pagina’s | Startpagina, producten/diensten, over ons & een contactpagina
  Extra pagina € 75,-
 • Domein Validatie SSL certificaat voor 2 jaar
 • Hosting voor 2 jaar inbegrepen
 • 5 e-mailadressen eindigend op uw eigen domeinnaam

Prijs: € 550,- (excl. 21% BTW)

Na de eerste 2 jaar bent u een jaarlijkse fee voor de domeinnaam en hosting verschuldigd, deze kosten zijn € 45,- per jaar.[/vc_column_text]

[vc_empty_space height=”10px” woodmart_hide_large=”0″ woodmart_hide_medium=”0″ woodmart_hide_small=”0″ woodmart_hide_extra_small=”0″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”250px” woodmart_hide_large=”0″ woodmart_hide_medium=”0″ woodmart_hide_small=”0″ woodmart_hide_extra_small=”0″][/vc_column][/vc_row][/vc_section][vc_section full_width=”stretch_row” full_height=”yes” el_id=”maatwerk-website” mobile_bg_img_hidden=”no” woodmart_parallax=”0″ woodmart_gradient_switch=”no” woodmart_disable_overflow=”0″ css=”.vc_custom_1564702006497{margin-bottom: -40px !important;background-image: url(http://www.nefeshinternational.com/wp-content/uploads/2019/05/web-development-t.jpg?id=1836) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_row][vc_column]

Geavanceerde website

[vc_empty_space woodmart_hide_large=”0″ woodmart_hide_medium=”0″ woodmart_hide_small=”0″ woodmart_hide_extra_small=”0″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″ css=”.vc_custom_1589128369399{margin-top: -20px !important;margin-bottom: -20px !important;background-color: rgba(0,0,0,0.31) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;border-radius: 5px !important;}”][vc_column_text woodmart_color_scheme=”light” text_larger=”yes” el_class=”text”]Met een ‘Geavanceerde Website’ van Nefesh International heeft u de zelfde voordelen als bij een ‘Basis Website’, met een aantal handige extra’s en toevoegingen.
U krijgt meer pagina’s, meer hosting opslag, meer e-mailadressen, betere SSL beveiliging, SEO controle op teksten & Online Security Monitoring & Enforcement. Alles voor 1 prijs 2 jaar lang!

Met onze SEO dienstverlening is uw website veel beter vindbaar bij zoekmachines, zonder extra maandelijkse kosten.
En met onze Online Security Monitoring & Enforcement dienstverlening is uw website beter beveiligd tegen web-aanvallen.

Een Geavanceerde Website van Nefesh International bevat het volgende;

 • Een professionele .nl/.eu/.com domeinnaam voor 2 jaar
 • 10 Pagina’s | Inclusief: startpagina, producten/diensten. over ons & een contactpagina
  Extra pagina € 75,-
 • Uitgebreide Validatie SSL certificaat voor 2 jaar
 • Hosting voor 2 jaar inbegrepen
 • SEO Volledig ingesteld en gecontroleerd
 • Online Security Monitoring & Enforcement service voor 1 jaar
 • Tot wel 15 e-mailadressen eindigend op uw eigen domeinnaam

Prijs: € 1.850,- (excl. 21% BTW)

Na de eerste 2 jaar bent u een jaarlijkse fee voor de domeinnaam en hosting verschuldigd, deze kosten zijn € 45,- per jaar. SSL certificaten worden apart in rekening gebracht.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″]

[vc_column_text text_larger=”no”][vc_section][vc_row][vc_column][vc_column_text text_larger="no"]Een SSL certificaat is een essentieel onderdeel van een website, het bevestigd (certificeert) de authenticiteit van een website. Een SSL certificaat zorgt voor extra beveiliging op uw website, het versleuteld de data die verzonden en ontvangen wordt. Dit zorgt er voor dat de data verzonden en ontvangen niet leesbaar is voor anderen. Er zijn verschillende soorten SSL certificaten beschikbaar, van verschillende leveranciers en met verschillende beveiliging niveau's.
 • Domein Validatie (DV) Dit bevestigd enkel dat u de eigenaar bent van het domein, verdere gegevens zijn niet gecontroleerd. Geldig voor 1 domeinnaam, zonder subdomeinen.
 • Domein Validatie wildcard (DV +) Gelijk aan een DV certificaat maar met alle subdomeinen inbegrepen, een subdomein is iets zoals; ' www.subdomein.domeinnaam.nl '.
 • Uitgebreide Validatie (EV) Deze SSL certificaten zijn het meeste bekend van de bank, naast het groene slotje is ook uw bedrijfsnaam zichtbaar. Deze certificaten zijn standaard zonder wildcard, maar zijn ook beschikbaar met wildcard voor subdomeinen.
Bij een 'Geavanceerde Website' zit een Uitgebreide Validatie certificaat voor 2 jaar inbegrepen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section][/vc_column_text]
[vc_empty_space woodmart_hide_large=”0″ woodmart_hide_medium=”0″ woodmart_hide_small=”0″ woodmart_hide_extra_small=”0″]
[vc_column_text text_larger=”no”][vc_section][vc_row][vc_column][vc_column_text text_larger="no"]

Wat is SEO?

SEO is de afkorting voor "Search Engine Optimisation" (Zoekmachine optimalisatie), dit zorgt ervoor dat uw website goed gevonden kan worden via zoekmachines zoals Google of Bing. Zoekmachines hebben de voorkeur voor websites die aan hun regels voldoen qua opmaak en inhoud, met een juiste SEO zorgt u ervoor dat uw website hieraan voldoet. Onze SEO dienstverlening voor nieuwe websites stelt de website direct goed in SEO technisch, daarbij zorgen wij ervoor dat zoekmachines uw website kunnen vinden zoals het hoort.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section][/vc_column_text]
[vc_empty_space woodmart_hide_large=”0″ woodmart_hide_medium=”0″ woodmart_hide_small=”0″ woodmart_hide_extra_small=”0″]
[vc_column_text text_larger=”no”][vc_row][vc_column][vc_column_text text_larger="no"]Onze Online Security Monitoring & Enforcement dienstverlening is er om uw website te beveiligen tegen web-aanvallen, door preventief en repressief te handelen. Wij voegen een extra laag van beveiliging toe aan uw website en wij houden dit 24/7 in de gaten, wanneer er een web-aanval poging heeft plaatsgevonden nemen wij contact op met de eigenaar van de bron IP en dwingen deze te zorgen dat dit niet vaker gebeurt.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_column_text]
[/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”150px” woodmart_hide_large=”0″ woodmart_hide_medium=”0″ woodmart_hide_small=”0″ woodmart_hide_extra_small=”0″][/vc_column][/vc_row][/vc_section]