[vc_section full_width=”stretch_row” full_height=”yes” css=”.vc_custom_1564698852667{margin-top: -40px !important;background-image: url(http://www.nefeshinternational.com/wp-content/uploads/2019/08/website-design-background.jpg?id=2072) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}” mobile_bg_img_hidden=”no” woodmart_parallax=”0″ woodmart_gradient_switch=”no” woodmart_disable_overflow=”0″][vc_row mobile_bg_img_hidden=”no” woodmart_parallax=”0″ woodmart_gradient_switch=”no” row_reverse_mobile=”1″ row_reverse_tablet=”0″ woodmart_disable_overflow=”0″][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space height=”300px” woodmart_hide_large=”0″ woodmart_hide_medium=”0″ woodmart_hide_small=”0″ woodmart_hide_extra_small=”1″][vc_tta_accordion style=”outline” color=”white” active_section=”18544554″ collapsible_all=”true” title=”Extra uitleg” el_class=”collapse-title”][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-link” add_icon=”true” title=”Domeinnaam” tab_id=”domeinnaam5102-70a3″][vc_column_text text_larger=”no” el_class=”text”]Een domeinnaam is het belangrijkste onderdeel van een website, zonder domeinnaam geen bezoekbare website. Een domeinnaam is het adres namelijk van uw website, zonder adres is het lastig om gevonden te worden…

Bedenk goed wat voor een domeinnaam u wilt, een .nl of toch liever .com? Dit gedeelte heet een TLD, tegenwoordig zijn er veel verschillende TLD’s beschikbaar zoals bijvoorbeeld .amsterdam. Klik op de onderstaande button om alle TLD’s te zien die wij aanbieden.

Om een juiste afweging te maken moet u eerst goed weten wie het vaakst uw website zal bezoeken, zijn dat Nederlanders kies dan voor .nl terwijl als u meer internationale bezoekers verwacht u beter voor .com of .eu kunt kiezen.

Komt u er echt niet uit? Neem dan even contact met ons op, met onze ervaring kunnen wij u uitstekend helpen en vragen beantwoorden.[/vc_column_text]

[vc_column_text text_larger=”no”][vc_row][vc_column]

Uitgebreidere informatie domeinnamen

[vc_column_text woodmart_color_scheme="dark" text_larger="no" el_class="sidetext"]Het is belangrijk om de volgende punten in acht te houden bij het kiezen van een domeinnaam;
 • Zorg dat de bedrijfsnaam ook in de domeinnaam voorkomt
 • Wat de geografische doelgroep van de website is, .nl, .eu of toch .com?
 • Maak de domeinnaam niet te lang en te ingewikkeld, hoe minder hoe beter Domeinnamen met 3 of 4 tekens zijn het beste, alleen zijn meeste al wel bezet.
 • Gebruik niet zomaar de afkorting van uw bedrijf, tenzij uw (toekomstige) klanten u al onder die afkorting kennen. Zoals bijvoorbeeld www.ah.nl voor Albert Heijn
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_column_text]
[vc_column_text woodmart_color_scheme=”dark” text_larger=”no” css=”.vc_custom_1564758908178{margin-top: 10px !important;}”][vc_row][vc_column][vc_column_text woodmart_color_scheme="dark" text_larger="no" el_class="sidetext"]

Overzicht van beschikbare TLD's

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW

[/vc_column_text][vc_row_inner equal_height="yes" row_reverse_mobile="0" row_reverse_tablet="0"][vc_column_inner width="2/4"]

Beschikbare TLD extensie's

[vc_column_text text_larger="no"]

.nl

.com

.eu

.be

.de

.nu

.net

.org

.info

.biz

.amsterdam

.online

.work

.store

.site

.tech

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4"]

Prijs 1e jaar

[vc_column_text text_larger="no"]

3,5

9

5

5

8,5

14

11

13

13

13

31

2

9

46

2

37

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4"]

Prijs verlenging per jaar

[vc_column_text text_larger="no"]

4

12

7

6

11

16

15

15

15

15

34

34

12

49

27

43

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][/vc_column_text]
[/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-file-text-o” add_icon=”true” title=”Pagina’s” tab_id=”paginas5102-70a3″][vc_column_text text_larger=”no” el_class=”text”]Een goede website heeft goede pagina’s, nu lijkt het simpel een tekstje tikken en die online zetten toch?
Dat is ook zeker een optie, echter een website is een digitaal iets. Met (digitale) zoekmachines, die niet op dezelfde wijze lezen als wij mensen.
Zoekmachines gebruiken een algoritme om pagina’s op te nemen in het database (indexeren), het is dus erg handig om teksten zoekmachine vriendelijk te maken omdat een website dan beter en sneller gevonden worden door bezoekers.
Dit heet “Search Enigine Optimalization” of SEO.

Bij een basis website zijn 3 pagina’s standaard inbegrepen, bijvoorbeeld een startpagina, diensten/producten pagina en een contact pagina. De basis die u nodig heeft om een website te hebben.
U bent zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van de teksten op u website, wij bewerken teksten enkel om te passen binnen een pagina. De tekst wordt standaard niet door ons gechecked op SEO, dit is tegen meerprijs wel mogelijk evenals het schrijven van de teksten op uw website.

Een extra pagina kost € 75,- per stuk, ongeacht de hoeveelheid tekst.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-expeditedssl” add_icon=”true” title=”SSL Certificaat” tab_id=”ssl5102-70a3″][vc_column_text text_larger=”no” el_class=”text”]Een SSL Certificaat zorgt voor extra beveiliging op uw website, het versleuteld alle verzonden data van & naar de website. Hierdoor kunnen onbevoegden niet ongezien wijzigingen aanbrengen en dus niet uw website hacken of gegevens van uw klanten stelen.

Er zijn verschillende SSL Certificaten op de markt, van verschillende leveranciers en met verschillende verificatie en dus beveiliging niveau’s;

 • Domein Validatie (DV)
  Hiermee wordt alleen bevestigd dat u de eigenaar van de domeinnaam bent, verdere gegevens worden niet gecontroleerd.
  Alleen geldig voor 1 domein, zonder sub-domeinen.
 • Domein Validatie Wildcard (DV+)
  Zelfde als DV alleen wel met alle sub-domeinen erbij, een sub-domein is iets als ‘www.sub.hoofddomein.nl’
 • Uitgebreide Validatie (EV)
  Deze SSL Certificaten zijn het meeste bekend van de bank, naast het groene slotje staat ook uw bedrijfsnaam er zichtbaar bij.
  Deze certificaten zijn standaard zonder wildcard maar zijn ook met wildcard verkrijgbaar, een wildcard beschermd ook alle sub-domeinen.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-server” add_icon=”true” title=”Hosting” tab_id=”hosting5102-70a3″][vc_column_text text_larger=”no” el_class=”text”]Als u nog nooit van Hosting heeft gehoord, dan kent u het begrip server waarschijnlijk wel. Het is beide hetzelfde, een server heeft u zelf in beheer en hosting is “gehost” door een derde partij.
De hosting zijn de hersenen van de website, alle pagina’s en scripts worden hier opgeslagen en worden aangeroepen zodra iemand uw domeinnaam bezoekt.

2 belangrijke zaken aan hosting zijn; bandbreedte en schrijfruimte.
Hoe meer bandbreedte, hoe meer bezoekers tegelijk op uw website kunnen. Hoe groter de schrijfruimte, hoe meer bestanden u kunt uploaden.

Al onze hosting locaties bevinden zich in Nederland, op verzoek zijn server locaties in Amerika, België, Canada & Duitsland mogelijk. Wij adviseren alleen voor Amerika en Canada te kiezen als uw geografische doelgroep zich ook daar bevind, anders kan uw website onnodig traag reageren in Nederland of andere Europese landen.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-at” add_icon=”true” title=”Email adressen” tab_id=”email5102-70a3″][vc_column_text text_larger=”no” el_class=”text”]Een email adres met uw bedrijfsnaam achter de ‘@’ staat erg professioneel, zeker in vergelijking met bijvoorbeeld een @gmail of @microsoft/@live email adres.
Onderzoeken tonen keer op keer aan dat bedrijven klanten verliezen, als zij een Gmail of Live email adres professioneel gebruiken.
Daarbij is het ook nog dat oplichters vaak zulke email adressen gebruiken om zich uit te geven als uw bedrijf, kans is groot dat u als niet betrouwbaar met zo’n mail adres over komt.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-shopping-basket” add_icon=”true” title=”Producten” tab_id=”Producten”][vc_column_text text_larger=”no”]Zonder producten uiteraard geen webshop, dat mag duidelijk zijn. Waar andere aanbieders nog wel eens een maximum kunnen stellen aan het aantal producten dat u kunt toevoegen, doen wij dit niet. U kunt zelf een onbeperkt aantal producten en product variaties (bijv. kleuren en maten) aan de webshop toevoegen, dit is vrij simpel onder de knie te krijgen.

Ook zijn er mogelijkheden om uw producten te importeren vanuit een database bestand zoals een .CSV of .XML bestand. Wij kunnen dit ook voor u verzorgen indien gewenst,[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-money” add_icon=”true” title=”Betaalmogelijkheden” tab_id=”betaling”][vc_column_text text_larger=”no”]Snel en zonder zorgen betaald worden is uiteraard erg prettig, hiervoor maken bijna alle webshops gebruik van een “Payment Service Provider” (PSP).
Zelf een contract afsluiten met iDeal is een langdurig proces en is daarnaast ook best lastig om in te bouwen, PSP’s hebben dit werk al gedaan en bieden vaak een simpel in te bouwen oplossing.

Een ander voordeel van een PSP is dat zij contracten hebben met verschillende betaaloplossing aanbieders, ook met buitenlandse aanbieders. Waarmee u in een keer een veel groter demografisch gebied kunt bedienen en dus de omzet kunt verhogen.

Voor onze basis webshop hebben wij opties met de PSP’s “Stripe” & “Mollie”, zij kunnen voorzien in alle veel gebruikte betaaloplossingen wereldwijd. Waaronder iDeal, Creditcards, ApplePay & AliPay.
Hiernaast zit ook PayPal standaard inbegrepen als betaalmogelijkheid, overige betaalmogelijkheden & PSP’s zijn beschikbaar in overleg en mogelijk tegen meerkosten.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-handshake-o” add_icon=”true” title=”Algemene Voorwaarden” tab_id=”1595707505640-f4c2e3ec-3f4a”][vc_column_text text_larger=”no”]Het is voor een bedrijf altijd verstandig om algemene voorwaarden op te stellen als u diensten of producten levert aan anderen, echter bij een webshop is het verplicht om deze op te (laten) stellen om de aansprakelijkheid en rechten/plichten van uw klanten duidelijk te maken.

Zonder rechtsgeldige algemene voorwaarden is uw website niet AVG-proof en kan dit leiden tot hoge (bestuurlijke) boetes, dat terwijl het niet al te lastig is om goede algemene voorwaarden op te (laten) stellen.
Het lijkt aantrekkelijk om zelf een document op te stellen en regels te maken die u logisch lijken, echter zult u altijd een Wettelijke toetsing hierop moeten loslaten.
Een bepaling in uw algemene voorwaarden die bij een Wettelijke regeling verboden is of anders toegepast dient te worden gaat altijd boven uw algemene voorwaarden bij een rechtszaak, waarbij u het risico loopt dat het volledige document als niet rechtsgeldig geacht kan worden. Waarmee ook uw rechten komen te vervallen die u kunt ontlenen aan algemene voorwaarden.

Wij hebben bij Nefesh International ervaring met het opstellen en Wettelijk toetsen van algemene voorwaarden en kunnen dit voor uw website of bedrijf opstellen en nakijken, hier zijn wel meerkosten aan verbonden.
De hoogte hiervan hangt af van de complexiteit van de voorwaarden, informeer hiernaar door contact op te nemen met ons.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-eye-slash” add_icon=”true” title=”Privacy Verklaring” tab_id=”1595707583399-eb3ab2b8-c107″][vc_column_text text_larger=”no”]Sinds de invoering van de AVG Wet zijn webshops verplicht om een privacyverklaring op te stellen, hierin geeft u aan hoe u met de data van uw klanten omgaat.
Maar ook hoe u die data verwerkt, opslaat en met wie u de data deelt, ook zaken zoals beveiliging van de data, de duur van de opslag en het doel van de data moeten duidelijk in uw privacyverklaring opgenomen zijn.
Doet u dit niet loopt u het risico op een hoge (bestuurlijke) boete van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).

Nefesh International kan voor u een privacyverklaring opstellen die u voor alle onderdelen van uw bedrijf kunt gebruiken, niet alleen voor de webshop.
Uiteraard nemen wij hierbij alle zaken in acht die met verwerking van privacydata te maken heeft, ook kunnen wij u hierop trainen en instrueren.
Neem voor meer informatie en kosten contact met ons op.[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][vc_column width=”2/3″]

Basis webshop

[vc_column_text woodmart_color_scheme=”light” text_larger=”yes” el_class=”text”]Het bouwen van een webshop vraagt meer tijd en meer kennis, dan het bouwen van een gewone website zonder winkel functionaliteit. Naast dat de website gebouwd moet worden moet de het webshop gedeelte goed ingesteld worden, bijvoorbeeld zodat iDeal goed werkt in de webshop of dat facturen automatisch worden aangemaakt in uw huisstijl en met uw logo.

Wij hebben voor bedrijven die graag een webshop willen om meer klanten te trekken en/of “eindelijk eens met de tijd mee willen gaan” een betaalbaar en professionele optie samengesteld. Met alles daarin om de komende 2 jaar voorzien te zijn, zonder extra kosten mits er niets veranderd. Uiteraard heeft u zelf de mogelijkheid om onbeperkt producten toe te voegen, te wijzigen of te verwijderen. Het aantal producten dat u kunt toevoegen is beperkt tot de schijfruimte die u op de hosting heeft, bij de basis webshop krijgt u 5 GB en is uitbreidbaar.

U krijgt een goed ontworpen, professionele & simpel te gebruiken webshop, op maat gemaakt voor uw onderneming. Maar ook de domeinnaam is voor 2 jaar geregistreerd en u kunt 5 e-mailadressen met uw eigen domeinnaam aanmaken. Voor de veiligheid krijgt u van ons ook een SSL certificaat, hiermee verbetert u de veiligheid van de website en data aanzienlijk daarnaast is het verplicht om een SSL certificaat te hebben voor Nederlandse webshops ingevolge van de AVG.

Bij een basis webshop van Nefesh International zit het volgende inbegrepen;

 • Gratis .nl of .eu domeinnaam voor 2 jaar
 • 4 standaard pagina’s | Startpagina, over ons, contact & winkel pagina. Alle benodigde webshop pagina’s zoals de winkelwagen & afrekenen zijn standaard inbegrepen, maar hoeven niet door ons bewerkt te worden.
  Extra pagina’s € 75,- per stuk
 • Domein Validatie SSL Certificaat voor 2 jaar
 • Hosting voor 2 jaar inbegrepen
 • 5 E-mailadressen met uw domeinnaam
 • Onbeperkt aantal producten toevoegen/wijzigen/verwijderen
  incl. onbeperkt aantal variaties van producten
 • iDeal integratie met Stripe of Mollie
 • PayPal integratie met uw eigen PayPal account
 • Webshop AVG-proof gemaakt
 • Gebruiksinstructies

Prijs: € 1.500,- (excl. 21% BTW)

Na de eerste 2 jaar bent u een jaarlijkse fee voor de domeinnaam en hosting verschuldigd, deze kosten zijn € 45,- per jaar.

[/vc_column_text]

[vc_empty_space height=”10px” woodmart_hide_large=”0″ woodmart_hide_medium=”0″ woodmart_hide_small=”0″ woodmart_hide_extra_small=”0″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”250px” woodmart_hide_large=”0″ woodmart_hide_medium=”0″ woodmart_hide_small=”0″ woodmart_hide_extra_small=”0″][/vc_column][/vc_row][/vc_section][vc_section full_width=”stretch_row” full_height=”yes” el_id=”maatwerk-webshop” mobile_bg_img_hidden=”no” woodmart_parallax=”0″ woodmart_gradient_switch=”no” woodmart_disable_overflow=”0″ css=”.vc_custom_1565985870501{margin-bottom: -40px !important;background-image: url(http://www.nefeshinternational.com/wp-content/uploads/2019/05/web-development-t.jpg?id=1836) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_row][vc_column]

Maatwerk webshop

[vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″ css=”.vc_custom_1564702414558{margin-top: -20px !important;margin-bottom: -20px !important;background-color: rgba(0,0,0,0.27) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;border-radius: 5px !important;}”][vc_column_text woodmart_color_scheme=”light” text_larger=”yes” el_class=”text”]Indien u meer behoefte heeft aan een webshop geheel op uw wensen ingericht, dan kunnen wij u zeker ook van dienst zijn. Webshops zijn nu eenmaal vaker maatwerk dan in een gestandaardiseerde vorm te gieten.

De mogelijkheden omvatten onder andere;

 • Uitbreiding met plug-ins
 • Integratie met een CRM
 • Koppelingen met externe diensten en websites
 • En nog veel meer

Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om de mogelijkheden met u door te spreken, neem hiervoor contact met ons op.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″]

[vc_column_text text_larger=”no”][vc_row][vc_column]

Neem contact met ons op

[vc_column_text text_larger="no"]Wij zijn elke werkdag (behalve op feestdagen) bereikbaar van 12:00 tot 18:00 uur U kunt via onderstaande mogelijkheden contact met ons opnemen; [/vc_column_text][vc_row_inner gap="10" row_reverse_mobile="0" row_reverse_tablet="0"][vc_column_inner width="1/3" woodmart_text_align="center"][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/3"][vc_column_text text_larger="no"]info [at] nefeshinternational.com Gebruik het contactformulier Gebruik Telegram, @ContactNefeshBot Per telefoon: 020 894 2526[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/3"][vc_column_text text_larger="no"]
Klik op onderstaande knop om ons GRATIS via deze browser te bellen
[/vc_column_text][vc_raw_js]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[/vc_raw_js][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_section][vc_row][vc_column][vc_raw_js]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[/vc_raw_js][/vc_column][/vc_row][/vc_section][/vc_column_text]
[/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”150px” woodmart_hide_large=”0″ woodmart_hide_medium=”0″ woodmart_hide_small=”0″ woodmart_hide_extra_small=”0″][/vc_column][/vc_row][/vc_section]