[vc_section full_width=”stretch_row_content” css=”.vc_custom_1581881328550{margin-top: -40px !important;margin-bottom: -40px !important;background-image: url(https://www.nefeshinternational.com/wp-content/uploads/2019/07/pentesting-675.png?id=1893) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}” mobile_bg_img_hidden=”no” woodmart_parallax=”0″ woodmart_gradient_switch=”no” woodmart_disable_overflow=”0″][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css_animation=”rotateInDownRight” woodmart_color_scheme=”light” text_larger=”yes”]In het nieuws zijn redelijk vaak items over hacking te vinden, maar nog erger het bewijs van hackpogingen zijn ook in uw eigen website of webshop logs terug te vinden! Het is afhankelijk van het niveau van de beveiliging op uw website of dit ook succesvol is geweest en hackers toegang hebben tot belangrijke bestanden, 1 kwetsbaarheid kan al voldoende zijn om een bedrijf kapot te maken of de omzet voor maanden verstoren. In het meest erge geval kan dit leiden tot dure rechtszaken of andere juridische problemen.

Hackers hebben in feite 2 manieren van hacken, door te vissen of doelgericht. De doelgerichte manier is voornamelijk gebruikt om grote bedrijven, overheden en banken te hacken, een hacker duikt dan diep in de code van die specifieke website of server. Zij gaan dan opzoek naar kwetsbaarheden waar ze gebruik van kunnen maken op toegang te verkrijgen, aangezien de meeste van dit soort website gebouwd op een maatwerk framework zijn moeten de hackers al hun kennis en kunde gebruiken om toegang te krijgen.
De meeste hackers die dit kunnen zijn erg ervaren en dus ook duur, de meeste van hun zullen op een contractbasis werken. Daarom is het niet heel erg voor de hand liggend dat zij een website van een MKB’er op de korrel zullen nemen (tenzij ingehuurd door de concurrent), aangezien de midden/klein bedrijven vaak geen budget hebben voor een maatwerk framework website.
De meeste MKB websites zijn gebouwd op een framework zoals WordPress, Joomla, Prestashop of Shopify, samen met (third party) plugins. Zowel het framework als de plugins kunnen kwetsbaarheden bevatten, wat (amateur-)hackers toegang kan geven tot uw website.
Deze hackers hebben scripts gemaakt, gedownload of gekocht welke hun in staat stelt op websites te scannen, net zoals Google doet. Alleen zij zoeken op uw website naar kwetsbare code die zij kunnen misbruiken, zodra ze die gevonden hebben zullen ze deze proberen te misbruiken om zo toegang te krijgen tot het back-end gedeelte.

Onze Security Monitoring & Enforcement dienst houdt uw website 24/7 in de gaten, nadat wij een extra laag van beveiliging hebben geïnstalleerd die de meest gebruikte kwetsbaarheden misbruik herkent en blokkeert.
Wanneer er een poging tot hacken gedaan wordt komt onze dienst automatisch in actie. De extra laag beveiliging die wij hebben geïnstalleerd zal de meeste kwetsbaarheden misbruiken blokkeren en het IP adres van de bron op een zwarte lijst plaatsen. Na iedere poging versturen wij waarschuwingen & (uiteindelijk) een bevel om te praktijken te laten stoppen (cease and desist) naar de ISP of IP eigenaar.
Wij verzamelen alle data opgeslagen bij eerdere hack pogingen op andere websites die gebruik maken van deze dienst, op deze manier kunnen wij een eigen zwarte lijst van IP adressen creëren. Dit stelt ons in staat om preventief slechte IP adressen te blokkeren.

U als website eigenaar merkt hier niets van normaal gesproken, in geval van een succesvolle hack nemen wij uiteraard direct na ontdekking contact met u op.
In dat geval zullen wij u ook van advies voorzien in hoe nu te handelen, op dit moment bieden wij nog geen hack herstel diensten als standaard dienstverlening.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_cta h2=”Beveilig & hou toezicht op uw WordPress website of webshop VANDAAG NOG!” style=”outline” color=”white” el_width=”lg” add_button=”bottom” btn_title=”Neem Online Security Monitoring & Enforcement vandaag nog!” btn_style=”outline” btn_color=”white” btn_align=”center” add_icon=”left” i_icon_fontawesome=”fa fa-lock” i_color=”white” i_size=”xl” el_class=”cta” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.nefeshinternational.com%2Fnl%2Fproduct%2Fonline-security-monitoring-enforcement%2F|title:Online%20Security%20Monitoring%20%26%20Enforcement||”]Met onze vaste prijzen weet u waar u aan toe bent en maakt u geen extra kosten voor het gebruik van deze dienst voor uw website of webshop.
Uw website 24/7 onder toezicht tegen hack pogingen en deze worden automatisch tegengehouden, na de blokkade doen wij onze uiterste best om pogingen van dat IP adres in de toekomst te voorkomen.

Prijs: € 299,- /jaar

[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][/vc_section]